tiistaina, helmikuuta 08, 2005

Toisto on tehon äiti

Palailemme sitten hiljalleen päivitystauolta.

Kriisiterapia onnistui mielestäni mainiosti, sillä toisin kuin heti uskoisi, ei Hämärää länkytystä -blogin päivittämättömyys aiheuttanutkaan kansan levotonta liikehdintää, väkivaltaisuuksien lisääntymistä, alkoholijuomien kulutuksen kasvua, järjestäyneen rikollisuuden aseman vahvistumista, nuorison mielenterveysongelmia tai feministien kaksinaismoralistista uhoa, vaan kyseiset ilmiöt johtuivatkin Illuminatin salajuonista. Mikä helpotus.

Tervetuloa siis, rakkaat neljä, takasin lähestulkoon päivittäisen tai ainakin viikottaisen, tai ainakin siis tosi usein päivittyvän Länkytyksen pariin.

Jännittävät ajat ovat pian edessä, sillä jo tällä viikolla käynnistyy Hämärän länkytyksen Suuri Lukijakilpailu (jossa on huikeat palkinnot) ja ilmoittautumisia Cafe Aneessa järjestettävään Hämärän länkytyksen Suureen Lukijaseikkailuun otetaan jo vastaan. Tarkempi aikataulu julkistetaan sekin pian. On syytä siis pysyä kanavalla ja putsata pölyt reload-nappulasta. Kohta läjähtää!

Päivän epistola puolestaan käsittää rehellisesti translitteroidun keskustelun erään luomisvoimaisen ja imponoivan työyhteisön arkipäivästä. Se kertoo toistosta.

(palaverin lopuksi)

- Tota. Sitä vaan, että jos tää kirje tulee siis yritykseltä X, siinä kuoressa lukee että yritys X, siinä on sen X:n nimi ja vielä logo, ja nimi vielä kertaalleen siinä kirjeessä, niin pitääkö tän kirjeen jokaisen kappaleen melkein jokainen rivi alkaa jotenki että yritys X sitä ja yritys X tätä? Meinaan, että tässä on aika monta kertaa että yritys X...
- Niin siis kysytkö sä että pitääkö siinä olla noin monta kertaa että yritys X, vai?
- Joo.
- Siis kysyt?
- Joo. Kysyn.
- No, mun mielestä se on kyllä hyvä. Miten muut?
- Joo.
- Joo. Ihan hyvähän se.
- Joo.
- Joo-joo. Toisto on ihan hyvä.
- Joo. Toisto on voimaa!
- Toisto! That´s what we need!
- Toisto.
- Toisto, toisto. Jep-jep. Toisto.
- Vittu te ootte joskus omituisia...

Ihmisten palattua palaverin jälkeen työpisteisiinsä kuuluu käytävältä vielä mietteliäästi:

- Hmmm. Toisto.
- Toisto.

1 Comments:

Blogger Hedari said...

Hämärää länkytystä.

Tervetuloa takaisin.

3:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home