torstaina, tammikuuta 20, 2005

Kopi kuntoon

Kohta viimeistään selviää, näkeekö Länkyttäjä vielä kesää. Kävin nimittäin työterveystarkastuksessa, josta sain lähetteen tutkimuksiin, joissa sitten keitellään analyyseja mm. verenkuvastani, korresteroolistani, rasvaprosentistani ja selkäni nikamista. Lisäksi keuhkojani kuvataan ja minua vatkaa fysioterapeutikko. Tuollahan jo tokenisi, mutta eipä siinä vielä kaikki. Pääsen lisäksi hampilääkäriin, saan Zyban-reseptin tupakoinnin lopettamiseen ja naamastani leikellään palasia. Jiihaa!

Työterveyshoitaja kehtasi lisäksi väittää, että olen ylipainoinen kun indeksi näytti 27,7. Kynisten propagandaahan tuo, meitsi on vaan MASSIIVINEN! Ainakin jahka kun aloitan TestoMan(tm)-harjoitteluni täydessä mittakaavassa tuossa noin, heti kun se alkaa siis. Aika pian.

Kaikin puolin miellyttävä terveydenhoitaja kyseli sitten kaikenlaista ja vastailin tietysti rehellisesti. Hivenen yllättävää kuitenkin oli se, että kun puhe tuli addiktioistani, ei hoitaja esittänyt minkäänlaisia tarkentavia kysymyksiä kun alkoholin, kahvin, tupakan ja hampurilaisten lisäksi mainitsin olevani riippuvainen blogien lukemisesta, megatokyo-websarjiksesta ja Diablo kakkosesta. Ei toisaalta kysynyt leveliäkään, mikä oli mukavaa, sillä olisi hävettänyt sanoa että 28 – siinä sitten naama punaisena selität, että piti aloittaa uusi paladin, kun ihan sinänsä hyvä lvl 50 necromancer katosi surullisen kotinettiyhteydettömän ajanjakson seurauksena bittiavaruuteen. Se ei tosiaankaan olisi ollut kovin l33t.

Olisi se saanut edes blogini osoitetta kysäistä. Olisin saattanut saada viidennen lukijan. Pitää varmaan liittää se vaivihkaa e-mailin siguun kun vastaan sille naamanleikkelyn ajanvarauksesta.

Mutta koskapa olen muutenkin nykyään tylsimyksen maineessa, tulen varmuudella riemastuttamaan neljää faktisella daatalla sieluntemppelini kurrentista staattuksesta, jahka poppamiehet sen sisälmyksistäni päättelelevät. Hold ya breath, beibiis.

Se muuten viimeistään pompsauttaa Länkytyksen ainakin top-kahteenkymppiin. Varsinkin, jos sitten alan vielä raportoimaan päivittäin syömiseni, postailemaan lähikuvia arpikudoksistani ja kuvailemaan ulosteeni väriä sekä koostumusta. NIIN! Ja tupakkalakko! Hähää! Sehän se! Nyt tulee huonoilla listasijoituksilla roikkumisesta viimein loppu.

Kansalle täytyy antaa mitä se haluaa, sano.


5 Comments:

Blogger Vajaatoimittaja said...

Meemejä! Linkkejä hauskoihin kohteisiin, jotka ihan itse löysit vasta äskettäin (mutta joita joku, joku hullu, jostain kumman syystä väittää tuhanteen kertaan nähdyiksi)!

Kuvia tytöistä joilla on tissit ja paita, jossa lukee jotakin hauskaa tietokonekielellä jota en ymmärrä! Niin siis siinä paidassa lukee.

Listoja siitä, montako kertaa katsoit tyttöä vähän silleen viikonlopun aikana!

Ei liene kovinkaan järkevää paljastaa menestyksen salaisuuksia ihan näin julkisesti, vaan minkäs teet. Kun on auttaja luonteeltaan.

4:14 ip.  
Blogger olennainen said...

Siis onkstää joku älykkyystesti: luin "Kopi kuntoon" -teema-artikkelin kahteen kertaan löytämättä sieltä otsikon sanaa Kopi tai kopi, olipa se nyt iso tai pieni. Mäkin haluan kopini kuntoon mutta paha mennä korjaamaan kun ei tiedä kuka tai mikä se on. Pakko kai siis lukea tätä joku toinenkin kerta, jos kirjoittaja vaikka ystävällisesti paljastaisi kopin syvimmän olemuksen.

4:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

"Työterveyshoitaja kehtasi lisäksi väittää, että olen ylipainoinen kun indeksi näytti 27,7."

Helvetin hippi taisi hoitaja olla. Eikö se edes tiedä että:

YLIPAINO
on
YLIVOIMAA!

5:58 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pyh. Mie en usko terveystarkastukseen.Kaikki ihmiset on sairaita ja vaivalloisia laiskoja paskoja ja eikä se sun ruumista sörkkimällä muuksi muutu.... Luulen vain vain että työnantaja pyrkii välittämään kuvan että sinusta välitetään. EN USKO! Ja jos joku terkkari väittää sua läskiksi se pitää viedä läskipaini matsiin pihalle!

-Kyyninen, unidepriivinen Kallo-

9:20 ip.  
Blogger Mikko said...

No mutta hei kato! Meitsi voi koko ens viikon laukata kaikenlaisissa testeisssä ja systeemeissä. Työajalla! Motivoivan tekijän pitäisi tässä olla aaaaika selvä. Eikä sitä koskaan tiedä vaikka napsahtais arvonnassa sairaslomaa muutama kuukausi, olis aikaa kirjotella blogia ja syljeskellä kattoon.

Kyllä duunari aina konstit keksii – ja luonto kompensoi, sano Dilbert.

9:39 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home