torstaina, tammikuuta 27, 2005

Länkytys kriisiterapiamenettelyn piiriin

(ROLLON SAVUISET KAPAKIT) Hämärää länkytystä -blogi on tänään ilmoittanut käynnistävänsä välittömästi kriisiterapiaistunnot viimeaikaisten huumoriblogi-itsemurhien johdosta. Kriisiterapian ajan Hämärää länkytystä -blogi on päivitystauolla.

Kriisiterapialla pyritään säilyttämään Länkytyksessä työskentelevien henkilöiden työkyky ja ehkäisemään mahdollista ajautumista samankaltaisiin ratkaisuihin edesmenneiden blogien kanssa. "Tämä nyt on vähintä mitä voi tehdä", kommentoi Länkytyksestä tavoitettu Länkyttäjä tänä aamuna. "Haluamme varmistaa, että Länkyttäjälle ei jää tästä asiasta mitään sellaista traumaa, joka vaikuttaisi Länkytyksen laatuun.", Länkyttäjä korosti. "Että kyllä tätä voi ajatella ihan asiakaspalvelunakin".

Hämärää länkytystä on palvellut neljää lukijaansa tänään tasan viiden kuukauden ajan, mikä ns. Internet-ajanlaskulla mitattuna vastaa tarkalleen noin kahdeksaa vuotta. "Näillä asioilla ei ole tekemistä keskenään. Tai mistä sen nyt tietää. Kuka näistä nyt niin varmasti voi sanoa. Lähteekö toimittaja muuten kaljalle?", Länkytyksen päätoimittaja Länkyttäjä kommentoi.

Länkytyksen Custormer Relationship Management - osastolta kerrottiin tänään, ettei Länkytys aio kuitenkaan jättää lukijoitaan täysin oman onnensa nojaan. "Kaipa noita baarissa näkee, en tiiä. Ketä kiinnostaa?", Länkyttäjä vakuutti.

Hämärää länkytystä -blogi sijaitsee fyysisesti purku-uhan alla olevassa talossa Rovaniemen laitakaupungilla. Eilisten tietojen mukaan Länkytyksellä on vielä vastattavanaan useiden keskiolutannosten kokoinen summa keskiolutannoksia lukijoilleen sekä näiden tuttaville. Länkytys ei tiedusteltaessa kiistänyt väitteitä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jumangega! Uskallakin lopettaa niin joudut toimimaan ilman sitä neljättä säännöllistä lukijaa. Prkl.
(armollisesti katson sormien läpi logiikkavirhettä tuossa, yks lysti.)

Nii, ja jos tuun Rolloon ikinä niin missä kapakeissa sitä kannattaa käydä savustamassa?

/Eve

2:52 ip.  
Blogger Mikko said...

Kyllä Rollossa kannattaa ehdottomasti käydä ainakin Huppelissa, Hulibumbassa, Poronsarvessa, Pailakassa, Mirkun Pubissa, Eeron Kahviossa sekä Cafe Aneessa, jotta saisi kattavan kuvan kaupungin asukkaista.

Pitäneekin järjestää tässä Länkytyksen Suuri Lukijamatka johon kuuluu opastettu kiertokäynti Rollon parhaisiin menomestoihin... Asiaa harkitaan.

Sitä odotellessa Länkyttäjän voi manata paikalle tänne:
http://www.puolakkaravintolat.net/grande.html ostamalla viisi tuoppia olutta, asettamalla ne tiskille pentagrammin muotoon ja huutamalla mun blogin nimeä. Ilmestyn paikalle leimahduksen ja savupilven kera.

(Tuopas muuten onkin käyttöpala: beibe, huuda mun blogin nimeä...)

3:59 ip.  
Blogger Hedari said...

HÄMÄRRÄÄÄ LÄNKYTYSTÄÄÄ!

Rovaniemi on liian kaukana

5:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home