maanantaina, tammikuuta 03, 2005

Vanhat kujeet

Vuoden vaihtuminen ei koskaan ole ollut minusta kovinkaan merkittävää. Mieluiten siirtäisin kalenterivuoden alkamaan noin kesäkuun alusta. Miksikö? No muuten vain. Se olisi mielestäni kivaa ja jees. Tulisi toukopukki ja sitä voisi käydä uuden vuoden saunasta uimassa ilman että tällaisella keski-ikäisellä alkaisi jalat krampata niin helposti. Toisaalta, eipä se vesi vielä silloin kovin lämmintä ole, mutta silti.

Hupaisahko perhematkamme tuonne tunturikeskukseen poiki muutaman ajatuksen. Ensinäkin, muistelen että joku joskus jossakin oli sitä mieltä että matkustaessaan on kauhea synti oleskella vaikkapa hotellihuoneessa tai muuten sisätiloissa ja että kaikkien matkustavaisten pitää tutustua paikalliseen kulttuuriin, nähdä nähtävyyksiä ja syödä eksoottisia ruokia. Muuten ei kirjoittajan mielestä kannata matkalle edes lähteä. No, hei! Tämähän ei pidä paikkaansa ollenkaan. Kuka helvetti voi mennä kritisoimaan jokun toisen oikeutta lähteä vaikka toiselle puolelle palloa, maata pari päivää hotellissa, vetää vaikkapa kännit ja tulla pois? Häh? Mielestäni on vähän helkkarin hienoa, jos voi mennä vaikkapa erämaamökkiin ja pysytellä jumalauta siellä, jos sattuu huvittamaan. Onhan se nyt aivan eri asia maata kotona sohvalla kuin sohvalla joka on jossakin muualla. Tyhmä on puolestaan se joka tätä ei ymmärrä.

Potentiaali ratkaisee: on paljon mukavampi esimerkiksi jos lompakossa on rahaa kolkyt donaa jos vaikka haluais ostaa jotain, vaikkei tekisikään sillä rahalla sitten ihan mitään, kuin ettei paalua olisi lain. Sitä niinku hotellissa maatessaan tietää, että jos nyt sattuu huvittamaan, niin siinähän ne pyramiidit olis, ihan vähän matkan päässä. Se, ettei sattumalta viitsi lähteä Niilinristeilylle moskiitonpuremia hankkimaan ei kuulu aisaan pätkän vertaa.

Pari muutakin puolisekavaa nyrjähdystä aiheutti aivoissani huvittuneisuutta, thänks to herrat Kallo et Elukka, nuo Iloiset Veijarit ja saatananpalvojat. Kirjaan nämäkin aivoitukset tähän, nottei unohdu, kutens yleensä. Toinen, se parempi väläys on ehdottomasti Miysik Televitsioonin ihan takuuvarmasti seuraava reality-sweepstakes-makeover nimeltään Pimp My Ho! Sarjassa siis lähestytään MTV:tä kirjeillä, jotka menevät tyyliin Please, please MTV, pimp my ho, ´cus nigga can´t take the bitch anywhere she beein so fat ass motha with tiny hooters and ugly face. Tro a brotha a bone here, pimp my ho! Please! Tuohon ei tarvisi edes kummempaa suunnittelutyötä, sillä elementit lienevät olemassa. Ehkä jo ensi vuonna.

Toinen osoitus tasosta, jolla seurakuntamme vuotensa aloittaa liittyy selvinpäin olemisen mystifiointiin, jota kannattanee harjoittaa esimerkiksi vaikkapa näin: Vähänkö jätkät oli selvinpäin eilen! Ihan vitun selvinpäin. Heh, voiko ihminen noin selvinpäin olla edes? Meikäki oli siis vittu niin selvinpäin, että en meinannu kaatua millään. Joo, meikäki muistaa kaiken, siis aivan kaiken, ihan siitä lähtien ku aamulla heräsin. Järjetöntä!

Noinikkään. Nyt kun suunta on taas selvillä, kaikki lukijani tietänevät mitä Hämärältä Länkytykseltä kannattaa tulevana vuonna odottaa.

Eipähän juurikaan mitään.

Menkää pois.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vai että Pimp My Ho. Ho-ho. Katsopas http://www.autosound.fi/pmp/

12:15 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kokemukseni mukaan jokainen ns. suhde on jonkinasteinen Pimp my pimp -projekti. Voi olla, että sen ansiosta minäkin muistutan jo etäisesti ihmistä. Hämärässä, laitettuna ja paperipussi päässä.

3:42 ip.  
Blogger kannibaalipupu said...

Itseasiassa täälläkin päin on väliin käyty ystävien kanssa pitkiä keskusteluja siitä kuinka lähitulevaisuudessa ilmestynee sarja Pimp My Bitch. - Tämäkin taisi johtua siitä customointi-putkesta, jossa ensin näytettiin pari jaksoa autoista ja sitten siitä kuinka kukakin haluaa julkkisten näköisiksi.

5:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home