perjantaina, tammikuuta 14, 2005

Ja äitiäs kans!

Blograinan sisäpiiriläistilanne on kiihtyvän polarisaatiokehityksen vallassa kun Pää auki -blogi mainostaa, että lukijakuntaansa kuuluu Moroskooppi -blogin kirjoittajan äiti. Pää auki -blogin kirjoittajan äiti puolestaan lukee Länkytystä.

Äiti! Toivottavasti sait sähköpostini. Mene Pinseriin ja pamauta Länkytys, Pää auki ja Moroskooppi. Me ollaan poikien kans nyt keksitty miten me pärjätään tisumisuille ja niille kaikille muillekki jotka ei leiki meijjän kaa, vaikka niille on sanottu.

TV: Mikko

4 Comments:

Blogger Vajaatoimittaja said...

Nostin itseni tähän näkyville, kun kerran Bloggerkin toimi.

Puoli on valittava ajoissa, katsokaas!

5:39 ip.  
Blogger Sellisti said...

Mitä? Blogikirjoitus, jossa ei viitattu Karu selliin? Mihin on maailma menossa??


Karu selli - ajankohtaista anal-yysia poliittisista... jutuista! Osoitteessa karuselli.blogspot.com!!!!

Tämä on automaattisen robotin lähettämä spämmi.

!!

9:09 ip.  
Blogger Vajaatoimittaja said...

Mulla on ihan vitun paha olo. Haluaisiko joku kaunis ja pinkeä nuori nainen harrastaa seksiä kanssani? Minusta se olisi suotavaa.

Mulla on ihan vitun paha olo.

2:23 ip.  
Blogger Sun äitis said...

Eipäs hoputeta! Vietin pidennetyn viikonlopun toisaalla eikä sun isäs ymmärtänyt, että 2 euroa tunti nettiyhteydestä on halpa hinta. Piti seurustella IRL vuosikymentisen kumppaninsa kanssa irlantilaisissa pubeissa sen sijaan, että olisi päässyt mieltään virkistämään tänne.

Pamautettu on kaikki, mitä komensit. Ja lisäksi Vajaatoimittaja, Karuselli, SKM ja liuta muita mielenkiintoisia nuoria miehiä. Ja Varo vaan, Marinadi ja Surullliset eläimet näistä selväpäisistä naisista.

10:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home