torstaina, helmikuuta 10, 2005

Suuri Lukijakilpailu

Nonniin. Nyt on tullut aika viimeinkin selvittää, kuinka pöljää populaa Hämärän länkytyksen neljän hengen (ja yhden hengettären) lukijakunta loppujen lopuksi onkaan.

Julistamme siis alkaneeksi Hämärän länkytyksen Suuren Lukijakilpailun, jonka pääpalkintona on ylimaallisen tyylikäs, takuuvarman flaksin paikallisissa juottoloissa tarjoava, musta, upea, elegantti ja persoonallinen, vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen keräävä, täydellisen minimalistisen nerokas, uniikki ja katu-uskottava HÄMÄRÄÄ LÄNKYTYSTÄ -T-paita!

Jos voittajia, eli palkinnon eittämättä ansaitsevia on useita (yli 1) saattamme jopa riehaantua heittämään peliin toisenkin paidan. Lisäksi kilpailun voittajalla on mahdollisuus valita palkinnokseen vaihtoehtoisesti HÄMÄRÄÄ LÄNKYTYSTÄ -paidan sisartuotteen (sic!) Nuorten Naisten Fasistinen Pahuus -paidan (musta sekin, luonnollisesti). Pääpalkinnon voi myös vaihtaa kahteen tuoppilliseen keskiolutta vapaavalintaisessa rollolaisessa kapakissa, mikä on todennäköinen vaihtoehto lukijani tuntien.

Mitenkö osallistua tähän huimaan kisailuun? Heleppoa kuin lehmän maalaaminen. Lähetät vain postia osoitteeseen lankytys@gmail.com ja kerrot Hämärän länkytyksen toimituskunnalle miksi juuri sinun tulisi ehdottomasti omistaa kyseinen ainutlaatuinen artefakti. Paras perustelu voittaa, huonommat häviävät, mutta saattavat toki saada lohdutuspalkintoja.

Tietysti voit myös hyödyntää Länkytyksen kommenttilootaa ja vastata sinne. Näinhän tekee se lukijoista fiksumpi, sillä silloinhan kaikki näkevät loistavan hengentuotteesi ja luovuttavat itse masentuneina perustelujesi aukottomuudesta. Muutenkin Hämärää länkytystä -postmaailmallinen positivismiblogi pidättää oikeuden julkaista osallistuneet vastaukset ilman sen kummempaa harkintaa, kuten aina.

Onnea kilpailuun!


12 Comments:

Blogger Kaura said...

Siks pitäisi saada paita kun mulla on ihan vidun kylmä tissiliivisillään. Kyllä se keijokin lämmittäis, jos saisi jauntattua itsensä Rolloon. (Toivottavasti tämä ei ollut liian ennalta-arvattava syy. Muista säälipisteet, jos oli.)

4:15 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minun pitäisi saada kaljat, koska toisin kuin kaikki muut eli minua viisaammat, en keksi yhtään hyvää syytä paidan saamiseen.

4:39 ip.  
Blogger oopa said...

Olen tulossa ensi viikolla Rolloon (täältä etelästä), ja jotenkin se paikallinen kredipeliteetti on hommattava. Länkytys-paidalla se olisi varmaan helpompaa...vai?

5:00 ip.  
Blogger Vt said...

Luulin kerran käyneeni Rollossa, mutta se olikin vain tavallista sateisempi Turun keskusta.

En tiedä paidasta, mutta minä ottaisin mielelläni Länkyttäjän housut!

8:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Koska kahdella, edes versaalilla, ei voi edes tämä tyttö päästä kursiiveihin, olisi gemena paita aika kissa. Siksi.
Housutkin ois tosi kiva ylläri.

:: hansu

9:15 ap.  
Blogger Mikko said...

Ai niin, sehän mun vielä piti sanoa, että kilpailu päättyy sunnuntaina, jolloin Länkytyksen customer relations management team kokoontuu ja valitsee voittajan.

Voipa olla muuten, että jos eilen baarissa kuultu informaatio pitää paikkansa, tämä kilpailu voitetaan kuvalla, jossa nuori alaston nainen ratsastaa umpihangessa tansaanialaisella seepramangustilla auringonlaskuun.

Mikäänhän ei oikeasti pidä niin vahvasti paikkaansa kuin eilen baarissa kuultu informaatio.

10:39 ap.  
Anonymous Kallo said...

Mun David Hasselhoff look-a-like runkkutuokio on täsyn vajavainen ilman Hämärää Länkytystä c-vitamiiniliukoista puhallusvillapaitaa. Tuohihattu ja Nalle-Puh varsijousi on jo omasta takaa.

Heil SATAN!!!

11:30 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Murbidal tahtoo kans paidan ja kaks tuoppia olutta. siksi.

1:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Medisiinari ansaitsee vartensa päälle "Hämärää länkytystä" tekstillä varustetun t-paidan, koska joutuu kuuntelemaan sitä lähes päivittäin mitä oudoimmilla luennoilla. Kyllä kelpaisi istua selkä suorana luentosalin eturivissä ja kuunnella, kun professori mumisee partaansa limbisen järjestelmän toiminnasta.

11:56 ip.  
Blogger Sun äitis said...

Minulla on vain yksi t-paita. siinä lukee "I am a virgin- this is a very old t-shirt". Se tosiaankin on jo hyvin vanha. Tekstien suhteen olen aina ollut nirso, vain paras kelpaa. Näillä perusteilla vastaanottaisin mieluusti uuden Länkytys-paidan.

12:10 ip.  
Anonymous Tri Tuhoperse said...

Koska olen haiseva alkoholisti eikä minulla ole varaa ostaa vaatteita. Tässä tilanteessa joudun priorisoimaan resurssini tarpeiden mukaan, eli PYYHKÄISEN EKA!

1:04 ip.  
Blogger Olmi said...

Kun pitäis koiran oksennus tosta lattialta siivota. Omalla paidalla en millään viittis.

11:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home