maanantaina, helmikuuta 14, 2005

Nuorten Alkoholistien Vaatehtimo

Lukijakilpailu on päättynyt. Pitkällisen harkinnan jälkeen raati valitsi pääpalkinnon voittajaksi nimimerkillä Tri Tuhoperse esiintyneen kansantaiteilijan, jonka perustelu vetosi mm. subhumanuksen vieraskirja -nimisen chatpalvelun vakiokäyttäjiin raadin keskuudessa.
Tässä vielä kerran voittanut perustelu. Tohtori tarvitsee paidan:

Koska olen haiseva alkoholisti eikä minulla ole varaa ostaa vaatteita.

Hyvä tohtori, ilmoittautukaa Länkytyksen toimitukseen palkinnon luovutusta varten. Mikään ei ole mukavampaa kuin haiseva alkoholisti, joka kuljestelee ympäriinsä Hämärää länkytystä -paidassa. Se on tälle blogille aivan oikein.

Olisi tietenkin helposti kuvitetellut, että paita menisi jollekulle niistä toinen toistaan isopovisemmista nuorista nymfeistä, jotka kilvan lähettelivät alastonkuviaan Länkytyksen postilooraan. Raati on kuitenkin puhunut, eikä ratkaisusta voi valittaa. Yritämme silti varata näille kymmenille upeille fasistisille nakopsyrtyille aitiopaikat, kunhan Hämärän länkytyksen Suuri Lukijaseikkailu on ajankohtainen.

Vielä kerran onnea voittajalle!

9 Comments:

Blogger Kaura said...

Kostoksi ostan oman teepaidan ja kirjoitan siihen tekstiilitussilla "Jari Sarasvuon Hämärää länkytystä". Niin. Niin!

7:18 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tuhis haistelee vaan HL-paidasta tiineriä... Mutta kyllä haiseva juoppo joutaa paidan saadaki

-Kallo-

10:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vittu. Tinneriä. Miekin haistelin kun ei osaa kirjoittaa

10:21 ip.  
Anonymous oopa said...

istun parhaillaan tämän kumman taidekeskuksen kirjastossa. kukaan ei ota minua vakavasti. luultavammin saan turpaani illalla jossain yökerhossa (doriksessa tai tivolissa). olisipa nyt se paita.

11:04 ap.  
Blogger Mikko said...

Tuohon ei oikeastaan _voi_ sanoa muuta kuin "tuuppa rolloon, ei me veetä sua dunkkuun, eipä vissiin!".

Kannattaa vierailla Mirkun pubissa, joka on siinä lähellä, ylioppilasteatteria vastapäätä. Siellä asuu maailman kaikki kitch. Hätkähdyt varmasti. Se on kuin tulisi jonkun mummelin olohuoneeseen, paitsi että siellä voi juoda kaljaa.

11:37 ap.  
Blogger Panu said...

Hieno Nuorten naisten fasistinen pahuus -paita saapui eilen postissa. Kiitos! Nyt haluaisin nähdä vielä valokuvan sinusta ja paidan saaneista tuttavistasi, niin tunnen saavuttaneeni elämässä jotakin.

2:22 ip.  
Blogger oopa said...

TK jep joo. Nyt on kaikki baarit kyllä ravattu. Doorikseen asti ei saavuttu, mutta Tivoli tuli nähtyä. Tänään ohjelmassa Martinin puukkotehdas ja paikallinen biljardisali. Miksiköhän mä täällä näitä vuodatan? tiedä sitten.

11:18 ap.  
Anonymous oopa said...

prkl. Kävin päiväkaljalla tuolla Mirkussa, ja itse Mirkkukin oli paikalla. Oli kyllä antoisa kokemus. Kuin olisi tullut suoraan Kaurismäen elokuvaan. Paikalla olijat katsoivat allekirjoittanutta kummissaan.

suurkiitokset vinkistä

3:24 ip.  
Anonymous Lager said...

päivitä läski :D

5:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home