torstaina, joulukuuta 02, 2004

Valitut palat

Jaahas. Kiireen keskellä nopea vilkaisu Blogoslaviaan. Jepjep. Okei.
Semmosta. Niille kahdelle, jotka lukevat vain tätä blogia, olen koonnut olennaisen. Se tulee tässä ja heijastelnee sen-itsensä-olennaista-eetosta-und-essenssiä. Hop!

Birdy: Miehet ovat järjestäin tunnevammaisia, omnipotentia-illuusiossa eläviä tyyppejä, jotka hakkaavat vaimoa, tappavat ihmisiä, pettävät vaimoa ja valehtelevat patologisesti ollen silti emotionaalisissa ongelmissa ja pitkää terapiaa vailla henkisesti.


Tommi: Pikkuautojen muotoilu on mielestäni hyvin syvällisesti todellisuuteen ja sen hahmottamiseen vaikuttanut asia. Blogistan on nykyään liikaa yhteisö. Se on vastenmielistä.

Janne: Onko kellään mitään hajua miksi homma ei toimi?


8 Comments:

Blogger Panu said...

Parahin Länkyttäjä!
Jos saan tietää sähköpostiosoitteesi, lähetän mielelläni uuden ei-julkisen. pinseröimättömän ja hakuroboteilta suojatun blogini URLin.

8:55 ip.  
Blogger Mikko said...

Huumorin selittäminen on pöljää ja torspoa, huonon huumorin selittäminen vielä pöljempää. Älä viitsi aina olla niin tavis ja tosikko.

Tämä blogi, kuten olet _ehkä_ saattanut huomata, ei ole mikään totuuden dokumentti. Henkilöiden nimiä on muutettu, kaikki julkkisäänet ovat huonosti imitoituja, mielipiteeni ovat keksittyjä, retoriikkani teeskentelevää ja kaikesta teknisestä toteutuksesta vastaa Siffo Networks Corporation.

http://www.siffo.com/duuni.htm

9:34 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Miten olisi sellainen ajatus, että maailman paras eli länsimainen kulttuuri on tajunnut, että suurimman osan raskaimmista tunteistamme on evoluutio synnyttänyt sopeutumaksi laumaelämään, viidakon vaarojen välttämiseksi ja aikakauteen, kun rakkaus tarkoitti joukkoraiskausta savannilla.

Ne ovat vain yksinkertaisesti turhia tunteita. Teknisessä yhteiskunnassa voi napata tuhansia ihmisiä tarkkailtavakseen, ja aina näyttää että turha poru ja murehtiminen tuottaa käytännössä pelkkää haittaa ja perin harvoin minkäänlaista hyötyä.

Mitä järkeä on hyysätä jotain pelkästään haitallista aivokemiallista omituisuutta vain siksi, että evoluution kiemurat sattuivat asentamaan sellaisen aivostoon? Se on pelkkää taikauskoa ja suoranaista tyhmyyttä.

1:41 ip.  
Blogger Mikko said...

Sitäpaitsi helposti huvittuvat ja paljon nauravat ihmiset ovat jopa joidenkin tutkijoitten terveempiä ja elävät pitempään. Me täällä Hämärässä pyrimme siihen, mihin nyt toistaitoisen ja tarpeettoman mainosmaakarin lahjoilla voi parhaimmillaan päästä: pieneen naurahduksen tapaiseen hymähdykseen puolipösilölle sutkaukselle kaikin puolin inehmoa lannistavan arjen keskellä. Hhmmheeh. Se on terveellistä ja kannatettavaa.

1:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hauskaahan tässä oli se, että Kekun kommenttilaatikkoon ejakuloima katkeran äijän tilitys oli monta kertaluokkaa hauskempi kuin itse entry.

4:50 ip.  
Blogger Mikko said...

Kilpirauhasen vajaatoiminta -niminen blogi ylitti muuten sunnuntain postauksellaan yksiimielisesti täällä Napapiirin Miesyhdistyksessä suoritetuin arvontamenoin aaaivan täpärästi vuoden kiteyttäjäpalkinnon kynnyksen. Perhana. Pitäskö sille värkätä dipolmi?

10:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Birdy-lainauksesi on melkoisen ala-arvoista tekstin irroittamista asiayhteydestään. Kommentti käsitteli Sopranos-TV-sarjan miehiä.

6:22 ip.  
Blogger Mikko said...

Älä helvetissä? Onko näin? Vitsi sä oot fiksu.

3:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home