maanantaina, lokakuuta 25, 2004

Kyldyyri kykkii

Sain tuossa taannoin syntymäpäivälahjaksi hienon japaniinialaisen kalligrafian, joka on jo ripustettu seinälle. Siinä olevien merkkien pitäisi tarkoittaa jotakuinkin jotakin sellaista kuin "I like playing tools". Eli kaiketikin että pidän leikkikaluista. Tuon englanninnoksen oli kalligrafisti mukaan liittänyt. Juhlavieraiden otaksunnan mukaan siinä kuitenkin aaaaika varmasti lukee joko "Katanani terä on pehmeä", "Hieron vartalooni puuroriisiä iltaisin" tai "Täällä haisee lampailta – ja siihen on omat syynsä".

Kävin männäviikonloppuna myös teatterissa katsomassa Lapin ylioppilasteatterin tuottaman kappaleen Alastonkuvia, joka olikin ihan mainio, vaikkakin hiukan pitkä. Pitäisi käydä useammin. Huomenna menen katsomaan sitten "Saturday Night Fever" -musikaalia. Kutsu antoi ymmärtää, että saatavilla on jopa mainosväen lempijuomaa, ilmaista alkoholia. Mikäs siinä. Staying alive! vaan kaikille.

Selvästi (sic!) minusta on tullut kulttuuripersoona. Sen tietää siitä, että pystyn juopottelemaan nykyään läpi aivan mitä tahansa Antti Tuiskun keikasta Vaginamonologeihin.

Eikä tee edes tiukkaa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pyyhi hiki, pyyhi hiki.
Huomenna sinäkin tiedät, mitä tämä tarkoittaa:)

3:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home