perjantaina, joulukuuta 10, 2004

Länkytys mainostaa

Kiviäkin varmasti kiinnostaa, mitä blogeja Länkyttäjä seuraa. Eipä haittaa. Nyt kannamme kerrankin korpsemme kekoon esittelemällä valittuja, kenties hieman tuntemattomampia, väkerryksiä Päivän Pamauksesta. Ilmaista reklaamia, suosituksia ja huomionosoituksia, selityksillä tai ilman, olkaapa hyvät.

Sarjassa konttorihuarat kärkipaikan on lunastanut A-klinikan kansalainen aina niin ihanan valoisalla asenteellaan. Ehkä saamme Suuren Krapularaportin, kunhan kansalainen saa pikkujouluputkensa poikki...?

Tumppu v. Tumppu -possen hangaround Friikkiklubi on vasta aloittanut, mutta nyt jo huolissaan vähäisistä sivulatauksista ja sijoituksestaan Pinserin listalla. Hei, meitsihän toki auttaa.... Ihan hetki vaan. No niin. Kröhöm. HEI KAIKKI! FRIIKKIKLUBISSA ON KUVIA JOONAKSESTA PANEMASSA KISSAA! Noin! Rupee nimittäin kohta kauntterit hoilaan hoosiannaa.

Kilpirauhanen vajaatoimittajineen puolestaan ansaitsee paikkansa jo taglinen perusteella. Blogi ilmoittaa sisältävänsä kirjoituksia joista psykoottinen mäyrä sinua varoitti. Oikeassa oli. Pahimmillaan tämä on todella paha.

Käymälä ja Plimsollin merkki kannattaa tsekata. Aika pian huomaa, saako niistä mitään irti. Sanataiteen ystäville ja muille älyköille avautuvat kenties helpoimmin.

Kategoriassa napaläväritytsyt esittelemme kaksi uudehkoa sulokkia: life between the shoeboxes (osin englanniksi, mutta ajoittain oikeinkin hauska, terveisiä vaan sinne länd daun andöriin) sekä Kingdom Blogout.

Harvakseltaan päivittyvä Dokun jorinaa on varsin sujuvaa kerrontaa. Vaarassa tosin kadota, sillä edellisestä päivityksestä on jo aikaa...

Kohtauksia Arkipäivän Rajusta Odysseiasta tarjoilee Paperipussi, josta julkaisemme lopuksi kaiken kertovan, paljastavan otteen:

Ostin myös jälkiuunileipää ja maksamakkaraa koska ne ovat osa maksalaatikko-ihannetta. Eilen söin pitsan jämät illalla ja tänään oli tarkoitus nauttia tuo Saarioisten lahja suomalaisille. Totuus rasian sisällöstä tuli lautaselle limaisena neliönä.

SE OLI SAATANA LIHAMAKARONILAATIKKOA!

Antoisia lukuhetkiä ja mukavaa perjantai-iltaa.
Blogien lukeminen kannattaa aina.

1 Comments:

Blogger Vajaatoimittaja said...

Saattaisin kiittää jos ei olisi sumua.

4:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home