tiistaina, joulukuuta 07, 2004

Blondi

Meillä translesboilla (siis kiimainen lesbo, joka on vangittuna ruman miehen ruumiiseen) on aina kivempaa! Huomasin tuossa päivänä muutamana nimittäin myös sen, että sisäisen lesboni täytyy kaiken lisäksi vielä olla blondi.

Kävellessäni Rollon westsaidin keskustaan yhdistävää siltaa jouduin kappaleen matkaa taapertamaan iloisen brittipariskunnan perässä. Pariskunnalla oli mukanaan jälkikasvu, ehkä noin viisivuotias poika, joka oli lumesta ja pakkasesta aivan aidosti innoissaan ja selitti jotakin vanhemmilleen jatkuvalla syötöllä. Puhui poroista ja aikoi kai rakentaa lumilinnan.

Mietiskelin siinä sitten ensin mm. sitä, että oikeasti jotkut noista talvituristeista näyttävät saavan kiksinsä ihan vaan siitä, että lunta on ja jäällä voi kävellä. Ei siihen sen kummempia satanparkkeja summuita tonttuloita välttämättä tarvita – ja hyvä niin. Pienestä tyytyväiset ihmiset ovat sympaattisia.

Sitten kuitenkin hoksasin ajattelevani kuinka tavattoman hyvin tuo pikkukaveri puhuukaan englantia, paljon paremmin varmaan kuin esimerkiksi minä, vaikka on noin pieni. Alkoi väistämättä hymyilyttää, kun ajatus oli oikeasti ihan sellainen aidosti hämmästelevä. Kyllä meillä blondeilla on kivaa.

Kun pariskunta kääntyi kaupunkiin päin heitä saattoi ihmetyttää itsekseen naureskeleva suomalainen tyyppi, joka vieläpä näytti seuraavan heitä. Hetken tunsin halua mennä kertomaan turisteille mikä minua nauratti, mutta maltoin mieleni. Samaan tapaan aina japanilaisia nähdessäni minun tekee mieli mennä esittämään heille ainoa japaniksi osaamani lause: Dokonii sarugaa imas kaa? Eli jotakuinkin: Missä apinat ovat?

Sekin saattaisi turistia hämmentää.