torstaina, joulukuuta 09, 2004

Getting ink done

Kuvitelkaapa tilanne, jossa olette menossa ottamaan tatuointia. Jännittääkö? Hyvä. No niin, tämä tatuointistudio sijaitsee, kuten kaikkien kunnon tatuointistudioiden tuleekin sijaita, syrjäisellä kujalla rakennuksen kivijalassa. Studioon, tai luolaan paremminkin, johtaa jyrkkä portaikko.

Uskaltaudutte sisään ja hetken joudutte totuttamaan silmiänne pimeän loukon hämyiseen valaistukseen. Lattiasta kattoon leijuva tupakansavu saa silmänne kirvelemään. Jokapuolella on moottoripyörärekvisiittaa, julisteita ja nuhjuisen sohvan edessä olevalla pöydällä kasa tatuointilehtiä sekä kansioita, joissa on valmiita kuvia malliksi.

Loukon perällä, tiskin virkaa toimittavan pöydän takana istuu itse artisti: 120-kiloinen, kalju, täyteentatuoitu helvetinenkeli, jolla on niittipanta ja kaksi kiloa painavat korvakorut. Selitätte asianne ääni vapisten. Tatuoija nousee ylös ojentautuen kahden ja puolen metrin mittaansa. Hän pyytää teitä seuraamaan mukanaan takahuoneeseen riisumaan paitanne ja istuutumaan tatuointituoliin.

Sitten hän nostaa esiin tämän laitteen.

Perhana. Tuo katu-uskottavuus. Se se on kummallinen juttu.

One minute you have it, one...

3 Comments:

Blogger T.K. Makinen said...

Olen jo pitkään halunnut olkavarteen tauoituttaa SDP, mutta pelkään, että siinä putiikista ulostullessa lukeekin Perussuomalaiset, jaettä mihin siitä sitten ninku valittaa, helvetin enkeleitten kuluttajaneuvontaanko, vai?

9:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Setähän tietää että Kallolla on tatuointeja joilla hän pyrkii hurmaamaan nuoria rockhenkisiä neitokaisia Rollon yössä.... Setä myös tietää että Kallo on myös vähän vässykkä... Noinhan meille vässyille oikeasti kuvat tehdään joten taas yksi illuusio on rikottu. Kiitti vitusti! En saa koskaan enää pesää!

3:17 ip.  
Blogger Mikko said...

Mehän täällä Hämärässä taistelemme totuuden puolesta vittuilua unohtamatta. Therefore, you are gay! Ha!

3:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home