torstaina, joulukuuta 09, 2004

Joulukuusikuusikuusi

En nyt aivan suoranaisesti vihaakaan joulua, kun kerran lapsenakin sitä oikein odotin. Sain nimittäin jouluna yleensä paljon paketteja. Mikä puolestaan, nyt kun sitä tarkemmin ajattelee, johtui ehkä siitä, että vanhempani sekä muut vastaavat relatiivit varmaankin ajattelivat, ettei tuon pojan elämästä koskaan tule mitään ja päättivät ilahduttaa idioottiraukkaa antamalla sen nyt edes kerran vuodessa vetää viisi kiloa suklaata ja oksentaa kuusen juurelle.

Rangaistuksena synneistäni (kerran en muistanut palvoa epäjumalia syömällä sianpersettä ja tappamalla puita tai yleensäkään tehdä mitä nyt kekkereihin kuuluu) saankin nyt sitten työskennellä mainostoimistossa joka juutaksen joulukuu.

Oletteko te siellä koskaan OIKEASTI MIETTINEET että kun TE SIELLÄ VALITATTE niistä joulumainoksista, niin SITÄ ON OLEMASSA semmoisia henkilöitä, jotka oikeasti, saadakseen ruok... no, okei olutta, kaupasta, sähköä seinästä, vettä hanasta ja joskus harvoin jonkin vaatteen kapisen ja kärsineen kehonsa verhoksi, JOUTUU TEKEMÄÄN NIITÄ JOULUMAINOKSIA!

Niin, ja joulukuussa JOKA PÄIVÄ! Käsitättekö? TYÖKSEEN! Oikeasti!

Kaikki, mitä sieltä postiluukusta tunkee, kaikki mitä sieltä telkkarista (ne lyhyet, paremmat ohjelmat niitten toisten tylsien pitkien välissä) tulee. Ne on oikeesti joku JOUTUNUT KIRJOITTAMAAN, piirtämään, kuvaamaan, säätämään, riitelemään ja hyväksyttämään pöljillä asiakkailla. Niihin on mennyt aikaa. Niihin on mennyt hermoja, tupakkia, kahvia niin pirusti, vitutusta, ahdistusta ja syvää epätoivoa.

Ja niistä oikeasti puhutaan täällä. Koko ajan.

Että onko se VITUN joulutähti vinossa ja kirjoitetaanko PUKKI isolla? Mitä siinä paketin vieressä pitäis lukea, häh?

Tämä tietysti siksi, kun ei ole niitä lahjoja. Että olis vaikka putkimies tai automekaanikko. Että olis ees, ihmiset hei, olis ees vaikka armeijassa kapiaisena. Että olis, herrajumala, edes AD, tai vaikka AD:n assari, jolla on sentään JOKU koulutus, jota ei tosin kyllä huomaa mistään. Ei, vaan on sitten copy, jolla ei ole mitään koulutusta. JA SEN KYLLÄ HUOMAA!

Että Oikein Hyvää Ja Rauhallista Vitun Jolua, kulkusten kulkkaamista ja vähän saatanasti Revontulten Loistetta sekä Tähtien Helinää Ja Helskettä vaan kaikille. Minä YMMÄRRÄN sitä tyyppiä joka toissavuonna typotti sen jokaiseen helevetin narikkaan jaettuun jolukorttikatalogihärdellin kanteen sen Jolun.

Eikä KUKAAN korjannut.

Se oli vitun HIENOA!

2 Comments:

Blogger T.K. Makinen said...

No comments

9:00 ip.  
Blogger Keku said...

Tämä on se nykypäivän synti numero yksi. Kaikki ovat laamoina systeemin orjina vaikka tietävät suurimman osan 'työstä' olevan turhaa, joka teettää turhaa työtä toisille. Tappaa tekijän ja tylsistyttää kuluttajan. Ei tässä maassa kukaan nälkään kuole. Pois oravanpyörästä. Kaikki. Heti. Korkeintaan sähkölaitoksessa, vesi- ja lämpölaitoksissa ja lähikaupassa saa olla töissä. Muu on turhuutta. Paitsi tietokonetehtaat.

8:39 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home