keskiviikkona, lokakuuta 20, 2004

Torspotarallallaa!

Tulipahan pidettyä pienoinen tauko blogistanista. Se maksoi minulle kolmannen lukijani, joka ilmoitti peruvansa tilauksensa, koska tekohauskat nokkeluuteni ovat muuttuneet tylsiksi, en ole viikkoihin haukkunut ketään, Länkytys ilmestyy liian harvoin ja pornoakin pitäisi jossakin välissä katsella. Harmillista. Toivottavasti kaksi (nr. 1 ja nr. 2) lukijaani edelleen pitävät tilauksestaan kiinni. Ja miksipä eivät pitäisi, nuo elämättömät luuserit. Nehän nyt lukevat ihan mitä tahansa paskaa, kunhan se vain on netissä. Hah! Fools!

Sillä välin täällä blogoslaviassa (minua se jaksaa vain edelleen huvittaa se mitvitin kiva graffiti "Tervetuloa Blogoslaviaan, Torspo!) on sitten ruvettu oikein sotajalalle. Ehkä siistein ringside-paikka näissä suurissa ns. ikuisia aiheita käsittelevissä blogisodissa on ehdottomasti ollut Naamioiden takana -blogin kommenttiloota. Hienoa! Me täällä Hämärässä olemme päättäneet vahvasti tukea nyyssi-idiotismin äpärälapsia ja erityisesti apukoululannan triumfanttista esiinmarssia, henkilökohtaisuuksiin menevää vittuilua, asiatonta kieltä ja varsinkin viestejä, jotka päättyvät sanoihin "Tämähän oli vasta kevyttä lämmittelyä, katotaan mihin sulla kantti riittää, nimim. USENET flame wars veteran". Hehee! On kiva olla helposti huvitettava, sitä kuluu aika mukavammin kun voi naureskella oikeastaan melkein mille vain.

Näistä em. syistä ja erityisesti siksi, ettei se typerän tyttömäinen deletenpainelu siellä niin nyt aivan kokonaan lopettaisi hienosti alkanutta loanheittoa, olemme täällä Hämärän Länkytyksen Virallisen Hallintoviraston Diplomilautakunnassa myöntäneet arvokkaan tunnustuksen. Töttörööö-tättärää! Se tulee tässä:


Vielä kerran paljon onnea kaikille asianosaisille!

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

En löytänyt kommentteja? Mitä niissä tapahtui? Olen saanut sellaisen käsityksen, että joku vajaamielinen on ruvennut "puolustamaan naisen kunniaa". Hieno meininki jos niin on.

1:00 ip.  
Blogger Mikko said...

Meininki oli hienoa, mutta taisi tosiaan jo laantua, harmi. Sellainen blogipalvelu olisi muuten hyvä, jossa kirjoitettua tekstiä ei voisi mitenkään poistaa. Vähän samaa tyyliä kuin joissakin peleissä tämä tämmöinen hard core -hahmo, joka kuollessaan todellakin kuolee, eikä herää henkiin millään vaan pelaajan on luotava uusi hahmo. Blogeissa käydyn keskustelun deletoiminen on aika epäurheilijamaista käytöstä, tycker jag.

1:18 ip.  
Blogger Jani said...

Jos ny ette kerro kellekään niin ei niitä kommenttisäikeitä ([1] ja [2]) vielä kokonaan poistettu ole, kunhan vaan siivottu pois etu- eli julkisivulta.

5:34 ip.  
Blogger Eowyn said...

Kiitokset diplomista.

Epäurheilijamaista käytöstä? Sekö se sitten on urheilijamaista käytöstä, että ruvetaan esittämään uhkauksia ja hekumoimaan ajatuksella minuun tai kumppaniini kohdistuvasta väkivallasta? Siitä on imho urheilijamaisuus ja henkinen tasapaino aika helvetin kaukana.

Keskustelu on minun osaltani ohi ja katson, että minulla on oikeus poistaa omasta blogistani kirjoituksia, jos niin haluan. Vastedes taistelutantereena saa minun puolestani olla jonkun toisen blogi, sillä minä en aio nenääni enää moiseen paskaan pistää.

-Naamioiden takana

11:09 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Anteeksi kun olen tietämätön ja rasittava, mutta mistä asiasta tai väitteestä tuolla tarkalleen ottaen otettiin kierroksia?

Veikkaan, että jonkun naisen ns. löysäpunttisuus annettiin ymmärtää ja prinssi riensi möyhöttämään naisen kunnian puolesta. Mutta miten tarkemmin. Anteeksi.

Ei tarvitse vastata pitkästi tai ollenkaan, mutta häiritsee kun kaikki muut tuntuvat tietävän.

8:57 ap.  
Blogger Janne said...

Noin lyhyesti: Yksi kirjoitti mielipiteensä, toinen vastasi tavalla, jonka ensimmäinen koki loukkaavaksi, mutta toinen ei tätä tajunnut useammankaan kommentin ja vastakommentin jälkeen, minä hermostuin jossain vaiheessa länkytykseen ja vedin tappelun itseni puoleen varsin julmin sanakääntein. Eipä siinä sen kummempaa. Asia on haudattu ja asianosaiset sopineet keskustelunsa privaatisti, joten ei ehkä kannata enää kaivella.

Että jos nyt väen vängällä joku haluaa jotakuta länkytyksestä (what a great word!) panetella, niin ennemmin meikäläistä kuin NT:tä.

9:42 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home