maanantaina, lokakuuta 04, 2004

Miestenhuone

Rollon kognitiivisen keskiluokan mustiinpukeutuvan väestönosan alajaosto, jonka sielunmaiseman tematiikka liikkuu jossakin Iron Maidenin ja Cannibal Corpsen välissä on jo pitkään vakioitunut asustelemaan Rio Grande -nimisessä baarissa.

(Kyllä, lapset, setä kertoo taas baarijuttuja, koska setä nyt vaan lusmuilee baareissa, eikä saa aikaan mitään sen merkittävämpää kuin satunnaisen pikkunokkelan paikallislehden palstantäytteen, jonka tehoa ei ole osoitettu mainonnalta vaadittavalla tavalla.)

Rio Grande, eli ex-Yläkerta (R.I.P) on tuommoinen keskivertoa ehkä hivenen siistimpi rokkibaari, jonka vahvuuksia ovat ne keskivertoa ehkä hivenen siistimmän rokkibaarin ulottuvuudet: suhteellisen edullinen olut, pahantuulinen henkilökunta, mahdollisuus toivoa musiikkia sekä biljardipöytä.

Tässä kyseisessä baarissa nyt kuitenkin on eräs mainitsemisen arvoinen pikkunyanssi. Välittömästi baarin etuaulassa on mystinen musta ovi, joka yleensä on suljettu, vaikkakaan ei lukittu. Oven takaa saattaa myös kuulua mörinää. Jos oven uskaltaa avata, huomaa, että kysessä on aika mukava pieni kammari, johon on sijoitettu baarin videotykki ja skriini. Näin paikalliset jalkapallohuliganistit ovat kätevästi poissa häiritsemästä muita asiakkaita ja voivat omassa rauhassaan öhöm, syventyä harrastuksensa pariin.

Kammari on ristitty miestenhuoneeksi, mikä jaksaa jostakin syystä huvittaa minua, vaikka vitsi onkin jo aika vanha. Heheee, miestenhuone, heheee. Setä on oikeasti, lapset, silleen kauniisti ilmaistuna ns. helposti huvitettava tapaus.

Samassa tilassa kokoontuu kenties vieläkin enemmän levottomuutta herättävä Sunnuntaiklubi, jonka pääasiallinen tehtävä tuntuisi olevan äijäkulttuurin intomielinen vaaliminen keskioluen, vapaapainin ja pleikkarin avulla. Eilen skriinillä pelattiin Def Jam Vendetta -nimistä, väkivaltaisuudessaan aivan hulvattoman överiksipistävää mäiskintäpeliä, jonka keskeyttää ainoastaan subtv:n alkava Raw ja SmackDown -paketti, jota katsellessa voi sitten hillitysti jopa hieman rähistä. Lähetyksen jälkeen jatkuukin sitten taas kavereiden tuttavallinen turpaanmättäminen sekä keskioluen litkintä. Tätä kestää kunnes on aika mennä nukkumaan, jotta jaksaisi koko viikon taas jokainen omalla pikku sorvillaan palvella markkinataloutta ja nostaa lintukotoa uuteen kukoistukseensa keräämällä vähän perkeleesti veroeuroja Pääkirkon Isoon Kirstuun. Sunnuntaina sitten miesten kesken taas ölistään.

Sunnuntaiklubi muuten nimettiin eilen uusiksi, ilmeisen väkivaltaisessa innoituksessa. Uusi titteli liittää Sunnuntaiklubin kiinteästi David Hasselhoff Boozing Society -tilaisuuksien sarjaan ja palvelee siis valveutunutta mieskuluttajaa tästedes käsitteellä: Testo-Man Roid Rage Sunday School (featuring Greg Valentino Fun Club).

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Rıo Grandea tuuraamaan olen löytanyt oıkeın maınıon Pera Sanat Evı-baarın Istanbulısta.Tykkaısıt mıkko varmastı. Pıra on hyvaa ja halpaa!

"Merja"

9:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home