perjantaina, lokakuuta 01, 2004

Hommat mennee järkijään häneksi

Blogger ei tunnu pellaavan huonostikkaan. Mutta eipä tuon anneta häiritä. Kiitokset Tuuballe oikaisusta, edellisessä merkinnässä suositeltu teos on siis: Avojalakanen Ankka. Lukekaa nyt ihimeessä.

Oulu on kaikin puolin hieno kaupunki ja oululaiset mukavia. Ainoa surullinen sattumus - ja samalla onnenpotku tällä reissullani oli se, että Oulun Panimo lopettaa toimintansa ainakin toistaiseksi. Ja pahinta on syy: vuokrasopimus puretaan, koska tiloissa aloittaa DressMan eli MekkoMies, kaikista rättikaupoista se viimeinen, jossa asioisin. Todistamme siis taas omaleimaisen kaupunkikulttuurin osasen uhraamista jotta alemman keskiluokan kravattiääliöt voisivat ostaa lisää McGordon-farkkuja ja Batistiiniä. Hei oululaiset! Teitä kusetetaan taas! Missä on barrikaadit ja kenellä on punkku?

Onnellinen sattumus puolestaan oli se, että pääsin eilen viettäämään paikan viimeistä iltaa. Vaikka olut olikin jo myyty loppuun, sain pari ravintola-annosta aikasen hyvää viskiä hintaan kaksi euroa. Ei paha. Harmi, että tylsien töitteni takia jouduin hiipumaan paikalta jo kymmenen aikaan, jolloin meininki vasta alkoi tiivistyä.

Seuraavaa oulunvierailua varten tarvitsisinkin sitten uuden kapakan Panimon tilalle. Ehdotuksia enivan?


4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi helevetti. Määki oon aina Oulusa käyessäni piipahtanu Panimolla. Perkele! No, mää ehottasin 45 tai jos ei sinne halua mennä nii OttoK. on kans iha käypä paikka. Leskinenki oli ennen, mut nykyään se vaikuttaa vähä liian fiiniltä paikalta.

Panimo on kyllä suuri menetys, vaikka siellä harvoin tuleeki käytyä.

1:31 ip.  
Blogger Mikko said...

Kiitoksia. Testaamme OttoK:n vielä ennen junan lähtöä. Sikäli kun se tuosta keskustasta löytyy. Ja varmaankin löytyy, jos ei sijaitse kauempana?

2:03 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Käy ny hyvä mies Lentävässä Lautasessa! Siellä on paska palvelu ja halpaa bisseä ja pimeää...
Mitäpä sitä mies muuta tarttee.

-Kallo-

5:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kannatan Lentävää Lautasta. Paska palvelu saa aina hyvälle tuulelle. Marko / www.kasablogi.com

Ai niin, onkohan Tuiran vitosbaari vielä olemassa? Se oli hyvä paikka. Lillemuuri ei. Täynnä pummeja.

6:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home