perjantaina, syyskuuta 24, 2004

Benrope

Benrope. Hei Benrope!
Benrope, sua ahdistaa? Ja taas sua ahdistaa.
Ja taas, Benrope.
Ahdistaa.
Benrope, joka jumalan päivä sua vaan ahdistaa, vaikka ahdistuksen aiheet alkavat pikku hiljaa olla aika ahdistavan vähissä. Eikö, Benrope, ahdistakin se mahdollisuus, että joku päivä et enää keksi mikä ahdistaisi?

Vaikka, Benrope, kyllä sinä sen keksit. Taas huomenna. Eilen, toissapäivänä ja sitä ennen ja niin kuan kuin blogissasi päiväyksiä riittää, sua on vaan ahdistanut. Jos tiessä on kuoppia, sua ahdistaa, jos taas sitä korjataan, tietyö ahdistaa.

Ikkunat. Vessanpöntön jarrutusjäljet. Loistavaa.

Sä, Benrope, sä se vaan kyllä olet eri etevä löytämään ahdistusta. Minäkään en pystyisi tuohon, vaikka olen koko paikallisen neganega-yhdistyksen pj ja suurvisiiri. En millään. Vaikka kuinka yrittäisin.

Sen sijaan täällä Hämärässä, mä ja toi meidän graafikko, me ollaan Benrope susta aidosti huolissamme. Meitä ahdistaa, Benrope.

Ahdistaa.

Siksi me päätettiin Benrope tehdä asialle jotakin. Me tilattiin sulle, Benrope, 20 minuutin mittainen positiivisuusvalmennus yritysjohdon konsultti Timo Ylä-Soininmäeltä. Alkajaisiksi sä, Benrope, voit tutustua Timon teksteihin täällä.

Sitten, Benrope. Sitten sä otat puhelimen ja soitat Timolle numeroon 044 0800 464 ja juttelet Timon kanssa. Se ei maksa sulle, Benrope, mitään. Ei yhtään mitään. Numero ei ole maksullinen ja kai sulla, Benrope, on sen verran varaa, että normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun voit maksaa?

Sen lisäksi et menetä mitään.

Paitsi ehkä ahdistuksesi.