torstaina, syyskuuta 16, 2004

Pahat överit

Jos kumpikaan kahdesta lukijastani on joskus vaikkapa hurjassa nuoruudessaan vetänyt tosi seerioussit kahviöverit, tiedätte miltä länkyttäjästä tuntuu tänään.

Syy tähän järkyttävän massiiviseen ouverdoussiin, jossa sydän hakkaa, kädet tärisevät, oksettaa ja huimaa – on kuitenkin kohdallani mitä epäitsekkäin. Keksin nimittäin aamupäiväksi hupaisaa ajankulua ja vaihtelua sellaisiin päiväaskareisiini kuten esim. asioiden lauseiksi kirjoittamiseen ja järjestin itselleni hauskan työtehtävän: tein erääseen viihdelehteen artikkelin, jossa testataan erilaisia kahveja. Okei, seen that, been there, ajattelette. Booooring. Next! Eipä mennä taaskaan asioiden edelle. Nimittäin tällä kertaa testaajiksi oli valittu neljän eri ammattikunnan edustajat ja testi keskittyi kahvin ammattikäyttöön. Olin siis hoitanut paikalle papin, poliisin, rekkamiehen ja naapurihuoneen mainostoimisto-AD:n, jotka yhteensä kiskovat duunissa noin 60 kuppia päivässä. Tosi tekijöitä siis.

Paikallinen trendikuppila pani pöydän koreaksi ja kerrankin minulla oli mukana oikea valokuvaaja, eikä esim. joku graafikko, jolla on kamera. Testi meni mainiosti ja kommentit olivat varsin humoristisia, mm. poliisi luonnehti sinänsä hienosti tarjoiltua lattea sanoilla "helevetin pikkutyttömaitoa" ja "haaparantalaista", johon pappi totesi että "kuitenkin aika lempeää, jopa hellää". Länkyttäjällänne meinasi tulla au laitit liinalle.

Muutenkin raati oli aivan sairaan pro-osastoa. Lopputestistä luonnehdinnat liikkuivat linjalla "ei tässä oikein ole sitä terävyyttä", "ihan milkkiä" ja "kiva piikki tuossa alkumaussa mutta ei oikein fiilistä tarpeeksi". Testissä juotiin siis viisi erilaista kahviannosta ja lisäksi kylmäkahvituotteita kuten Pauligin Frezzaa ja ihmeellistä tölkkitavaraa nimeltä Mr Brown, jonka yksi raadin jäsenistä (en kerro kuka) aikoi viedä eräälle naishenkilölle. Ai miksikö? No, kylmällä kahvillahan on kansan perimätiedon mukaan närästyksen lisäksi muitakin vaikutuksia, joita raadin jäsen arveli kyseisen naisen mitä ilmeisimmin tarvitsevan.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mitä luulet, suuttuuko "Merja" (nimi muutettu) enemmän jos lukee tämän kirjoituksen ennen vai jälkeen kahvilahjan?

Teollisuuskylän mister T.

1:29 ip.  
Blogger tp said...

no niin, sinne meni se kofeiinilakko. kylla tassa rapisteltiinkin jo miltei toista vuorokautta. kovin katu-uskottavasti yritin vihreaa teetani blogiasi lukiessa nautiskella, mutta kutakuinkin kolmannen kappaleen kohdalla meni hihitellessa teet vaaraan kurkkuun ja kahvihammasta alkoi kolottaa melkoisesti. kadet taristen taidan ryomia lahimpaan kuppilaan soijamaitolatteani ryystamaan. kiitos ja kumarrus.

1:57 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Meikä tuntee kyllä sun tuskan... Kahviöverin pläjäyttämä ihmisraunio on täysin työkyvytön ja kelvoton tekemään yhtään mitään muuta kuin kärsimään olotilastaan. Samahan pätee meikän darroihin... Kieriskelkäämme siis hankkimammien olotilojen kanssa kuin siat pellossa ja kansallisromanntinen alkoholi/kofeini pahointi terävöittää aistimmi pistii kummasti lisää vipinää punttiin tai paskaa housuun, kummasta nyt sattukaan enemmän pitämään.

-Kallo-

1:59 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kattos. Kännissä ei osaa kirjoittaa tahi lukea. Huipaisaa!

-Kallo-

2:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei! Tästä päätellen sulla on enemmän kuin kaksi lukijaa :).

12:14 ip.  
Blogger rahina said...

suosittelen kahviövereiden kokeilemista hirveässä stressissä, huonosti nukutun yön jälkeen. Muistakaa sitten juosta neljännestä kerroksesta raput alas ja yrittäkää päästä dösäpysäkille asti

2:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home