tiistaina, toukokuuta 17, 2005

Kuumotusta

Ensin pitää sanoa tsori kaikille niille kahdelle lukijalle keitä tämä ei koske. Tässäpä sitä siis tulee: tsori, tää ei koske teitä. Setä on katsokaas hankkinut elämän ja lopettanut turhan lässytyksen. Tehkää tekin samoin.

Sitten aasiaan. Tämä koskee teitä, jotka luulitte että täältä löytyy jotakin hauskaa ja edustatte sitä hulttiosakkia, joka on luvannut kukin tahollaan minulle artikkelin Rollaattoriin ettekä sitä ole vielä saaneet aikaiseksi. Luulitte väärin. Täältä löytyy ikävää KUUMOTUSTA! Tässä sitä tulee. NYT on aika ruveta töihin. TÖIHIN! Hopi hopi! Kuumo-kuumo! Riittääkö? Vielä kerta: TÖIHIN! Napu-napu! Kirj-kirj! Tekstiä tyrkkää niin perkeleesti! Kuka siellä vielä nysvää? Eikö se Laageri tiedä mitä se artikkeli tarkoittaa? Niin juuri! Siitä vaan vääntämään! Vasemman jalan tahti! Täpy-täpy, hiir-hiir, ja meiliin mars!

Noin. Lisäksi kutsu. Kokoonnumme keskiviikkona (huomenna, pöljä) klo 18 Kurjessa. Olutta saattaa olla tarjolla. RIIPPUEN siitä paljonko materiaalia kolisee lootaan.

Artikkelit voi postata sitä ennen osoitteeseen rollaattori@gmail.com. Ja printattu versio kannattaa ottaa myös mukaan jos pääsee tulemaan. Käsittelemme taiton niin pitkälle kuin sen tässä vaiheessa voi käsitellä.

Ei muuta. Voitte poistua.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mie oon töisä. Kirjota ite!!! Wank

-Eine Kleine Kapitalisten Kallo-

9:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home