perjantaina, huhtikuuta 22, 2005

Moilashyvää

Blogit ovat airut paremmasta.

Blogit ovat kuin Hitler nälkää näkevälle työläiskansalle, joka ei saata ymmärtää miksi eilen vielä raitiovaunuun maksoi kympin, mutta tänään satasen. Blogit ovat vapauttava tietoisuus siitä, että vielä kerran vääräuskoiset luovuttavat Jerusalemin oikeamielisen herran haltuun ja kiroavat viimein väärän profeettansa kylpien omassa veressään. Blogit ovat läikkynyttä viiniä vapaustaistelijoiden valtaamalla kadulla, josta hullut koirat on pyyhkäisty pois. Liehuva trikolori ruumiiden keskellä. Savuava panssarivaunu palatsin rapuilla. Nälkiintynyt tyttö, joka ahmii verisiä sämpylöitä kuin huomista ei olisi.

Blogit ovat toivo, joka elää hetkessä.

Tänään. Aina.

Blogit ovat ihme.

Ja blogeissa elää myös historian henkilö, joka kauan mietti miten toisen tulemisensa hoitaisi. Nyt hänen nimensä on Mikko Moilanen.

Jos jossakin ruma nainen valittaa rumuuttaan, siellä on Mikko Moilanen, joka lohduttaa. Jos joku sanoo tytöille ilkeästi Mikko Moilanen puolustaa. Jos jonkun mies hakkaa, elämä on hankalaa, pelottaa ja heikottaa. Silloin Mikko Moilanen antaa voimaa. Jos prinsessan patjan alla on herne, sen ottaa pois Mikko Moilanen. Mikko jakaa itsestään kaiken, eikä halua vastineeksi mitään. Mikko Moilanen on karitsa, jonka lihaa vanhurskaat ahmivat. Mikko ei himoa. Mikolla ei ole lihaa. Jos joku epäilee Mikko Moilasta, taistelevat valitut uskonsa puolesta. Mikko on puhdas. Mikko ei ole ruumis. Mikko on mysteeri. Mikko Moilanen on Neon Genesis Evangelion. Mikko Moilanen on tähtirotu. Übermensch. Mikko on ylösnousemus ja elämä.

Ei päivää ilman murhetta. Mutta onneksi on Mikko Moilanen. Jos on mennyt huonosti, jos se komea poika koulusta ottikin toisen. Jos kukaan ei tänään jutskannut sulle. Jos kukaan ei ihaillut kaukaa, onhan kuitenkin aina Mikko Moilanen. Ja kun Hapulia vituttaa se kun Levänen sairastaa - ja vie taas kaiken huomion, on kommenttilootassa tietenkin myös Mikko Moilanen. Mikko sanoo: "olen kaikkien puolella". Mikko sanoo: "olet kaunis". Mikko sanoo: "ymmärrän sinua". "Ymmärrän".

Mikko Moilanen, location: Sweden.

Mikon blogissa lukee:

Oodi Hannalle

Hanna, sinä olet ihana,
minä ihailen sinua.
I-ha-na, olet sinä,
ja minä, i-hai-len si-nu-a.

Mikko Moilanen, location: Sweden.

Mikko.

Messias.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pahan pistit:-) Näppis on kahvissa. *pyyhkii naurukyyneleitä*

Eipä silti murskata moilashyvää täysin, sillä Mikolla on hurja vimmainen yritys olla hyvä ritari.

T.Birdy

12:17 ip.  
Blogger Sun äitis said...

Päättelinkö oikein, onko sinunkin tarkoitus siirtyä ilmineeraantumaan vain täällä Blogistanin parhaalla alueella - kommenttilaatikoissa? Tervetuloa joukkoon!

1:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mikko, sä kuitenkin ite oot Mikko. Mikon jakomielistautisen kaksoisyksikön elämää ja ihmisiä rakastava Mikko.
Paatosta BITCH, paatosta!

-Kallo-

4:30 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

haha vai että semmonen on mikko moilanen :D

Lager

7:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ach, ja! Kommenttilootaan saadaan takuuvarmasti vauhtia, dramatiikkaa ja intohimoista retoriikkaa ihan mistä tahansa aiheesta mainitsemalla ane-ritarismin ja verisen loukkaantumisen ylimmäinen insinööri M.M. :D

-W-

1:52 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mikko:
Teit jokin blogi sitten tiettäväksi suuren lukijakilpailun, jossa julistit
voittajalle palkinnoksi hienon t-paidan.

Voisin omalta osaltani lahjoittaa toiseksi tulleelle oman 3-vuotiaan
pesemättömän t-paitani, jossa edessä teksti (Arial Bold):
"Lorem ipsum dolor sit amet".

t. Copy joka kärsii tyhjän paperin kammosta

9:44 ip.  
Blogger Mikko said...

Kuulostaa hyvältä. Otapa yhteyttä tuonne: kaura.blogspot.com

Tytsy muistaakseni halusi paidan koska tissisillään palelee. Hyvä perustelu sinänsä ja olisi riittänyt .gif, .jpg. tai .mpg-liitteen kanssa voittoon helposti.

9:48 ap.  
Blogger Mikko Moilanen said...

Asia nyt vain sattuu olemaan niin, että neiti Hapuli vihaa minua ja neiti Levänen halveksuu minua. Neitien lyödessä kätensä yhteen Leväsen kommenttiosastolla, en voinut tehdä muuta kuin hymyillä surullisena hiljaa itsekseni.

Onneksi minun ei tarvitse käyttäytyä siten, miten muut haluavat minun käyttäytyvän. Jos täytyisi, niin minun olisi pitänyt käyttäytyä tällöin kuin sika Levästä kohtaan. Minä olen mieluummin kuitenkin Mikko kuin sika.

8:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home