sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Rovaniemi: Ei aihetta paniikkiin, tilanne hallinnassa

(WESTSIDE) Rollon kenties suurin tähänastisista blogimiiteistä ei kuitenkaan vastoin viranomaisten ennakkotietoja aiheuttanut kovinkaan suurta paniikkia yleisön joukossa. Aiemmin jopa kymmenien tuhansien rollolaisten salabloggaajien kokoontumiseksi arvoitu tilaisuus sujui SUPO:n mukaan rauhallisissa merkeissä.

- Vittu ketä kiinnostaa yleensä ollenkaan, oikeesti, jos nää nyt täällä vähän bloggaa, kertoo Supon agentti Reino Tyyliin Vaan-Nyttänen.

- Siis näin meidän kesken, hei, tässä varmaan nappaa kauheesti kytätä jotaki bloggaajia kun mehän siis kaikki tiedetään että tää laillistuu ihan tässä joku vuosi jos vaan menee, vai hä? Toteaa Vaan-Nyttänen Länkytyksen toimittajalle.

Supon lähteiden mukaan Rollon bloggauspiirit ovat kaupungin kokoon nähden normaalit, vaikka mediassa onkin usein esitetty, että Rollo olisi jollakin tapaa bloggausta elämäntapanaan suosivien, arveluttavaa ainesta sisältävien henkilöiden suosiossa.

- Siis että mitä että? Kysyy aiheesta kuultu Supon edustaja Vaan-Nyttänen . - Mee ny hippi sinäkin vaan kotiis siitä.

- Tai oisko savuja? Vaan-Nyttänen tiedustelee vielä. - Vitut tästä bloggaamisesta mihinkään koukkuun jää, ja olis tässä viranomaisella parempaakin tekemistä, että toimittaja on hyvä vaan ja istahtaa jointille, onhan tässä näitä omiakin takavarikkoja, Vaan-Nyttänen myhäilee.

Rolloon odotetaan uusia blogimiittejä lähiaikoina. Ennuste kuitenkin on, ettei tilaisuuksista synny vaaratilanteita yleisölle.

7 Comments:

Anonymous medis said...

silkkaa mellakkaa, silkkaa mellakkaa...

10:30 ap.  
Blogger brendan0irvin said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

1:01 ip.  
Blogger 5wzzd34inq said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

1:37 ap.  
Blogger yhtj6nzym14 said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

11:54 ap.  
Blogger Antti said...

Blogistotiedote – Odotettu jatko-osa. MOS II

Tammikuussa 2006 sai alkunsa Mainonta on syvältä –blogi. Mainosalan pilkuistaan pääsemättömiin leopardeihin väsynyt copywriter päätti kokeilla, millainen ympäristö blogosfääri on.

Reilu puoli vuotta myöhemmin odotukset olivat moninkertaisesti ylittyneet. - Kymmeniätuhansia lukijoita, puolisataatuhatta sivunäyttöä! Ja blogipaidat, ne menivät kuumille kiville, sanoo Antti Huttunen, mies pahamaineisen blogin takana. – Lisäksi lasken meriitiksi sen, ettei asemaansa ylikorostava M&M-lehti maininnut blogia kertaakaan sivuillaan, kyllähän sellainen nousee hattuun, jos kerran jo pienemmät palkinnot alan kilpailuista joillekin muille, hän jatkaa.

Markkinoinnin opiskelijat, mainosalan ihmiset ja tavalliset kadun miehet ja naiset seurasivat blogia ja myös kommentoivat asioita, nimellä tai nimettöminä.

- Parempihan se on, että edes puun takaa laukoo, kuin pitäisi turpansa kiinni. En väitä olevani oikeassa kaikessa, mutta en ole väärässäkään. Turbulenssi ja sopiva provokaatio on tässä se juttu, Antti sanoo rennosti hymyillen ja sentteri pystyssä.

Lukijoita blogi keräsi kaikista itseään kunnioittavista mainostoimistoista. Pääsääntöisesti siten, että oikeasti innovatiiviset yritykset olivat myös aktiivisimmin edustettuina.

Kaikki tarinat sisältävät alun ja lopun. Jokainen kampanja alkaa ja päättyy. Päätyttyäänkin päivittämätön blogi keräsi satoja ja taas satoja lukijoita viikossa.

- Uskon vakaasti, että ala kaipaa sitä idioottia, joka sanoo ääneen, jos keisarilla ei hänen mielestään ole vaatteita, sanoo Antti. – Siksi Mainonta on Syvältä kaksi tulee pyyhkimään pöydän 70 % tuuheampana ja tarvittaessa tuplasti vittumaisempana. Kyllä, huhut ovat totta, jatko-osa tulee, Antti naureskelee.

Tulevasta hänellä on suuret luulot: - Pian koko Suomi kuiskii Mainonta on Syvältä II:n lähestyvästä ensi-illasta. Ja siitä, kuinka sitä ensimmäisen osan maineteoilla ratsastaen sitä härskisti mainostetaan muissa blogeissa. Virittäydy tunnelmaan, valmistaudu väistämättömään. Muutaman viikon päästä maailma ei ole entisensä. Asiasta saa mainita niin monelle kuin vain pystyy, katsotaan, millainen on blogosfäärin voima, sanoo Antti ja tähyää mystisesti tulevaisuuteen. Siellä on jotain kirkasta, ilmeisesti subjektiivista hölmöilyä, koska hän asettaa kätensä häikäisysuojaksi.

10:43 ap.  
Anonymous helanes said...

Blogimiittiläisten(kin) syytä varoa Sepoa, Seurantapoliisia.

6:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Free download codec
window media player codec
storm codec
mkv codec
avi codec download
k lite mega codec pack
codec download
codec pack
free divx codec

7:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home