torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Kyynisyys onpi out

Älkää hätääntykö.

Tulin vain sanomaan että tänään olen tullut siihen tulokseen, että olen eri mieltä Tommin (linkitys lienee tarpeeton) kanssa näistä tunneasioista. Jos jostakusta teistä kolmesta tuntuu siltä kuin Länkytys olisi Syvä Miete, niin siihenkin on syynsä.

Asiaan:

Meidän ei tule pyrkiä olotilaan, jossa ajattelemme vasta kun primääriset tarpeemme ovat mahdollisimman kattavasti tyydyttyneessä tilassa, vaan päinvastoin. On ensisijaisen tärkeää, että korostamme ja kehitämme jatkuvasti kykyämme toimia irrationaalisesti lähestulkoon hurmostilassa.

On hullaannuttava tunteista. Aina. Ja varsinkin silloin kun tuntuisi, että nyt sopisi vähän järkeillä. Jos järkeilyn ja analyyttisen kyyninen käyttäytymismalli tuntuu iskevän, on iskettävä takaisin. Tämä on erityisen tärkeää kaikista arkisimmissa askareissa ja toivon että molemmat lukijani muistaisivat tämän. Selitän sitten myöhemmin kapakassa mikä on homman tarkoitus. Tämä johtuu siitä, että tällainen tekstuaalinen nettiviestintä on paitsi turhaa, myös liian hidasta. Mehän voimme keskustella kasvotustenkin. Tommikin saa tulla, koska osaa ratkaista arvoituksia. Mutta kaikkien pitää luvata, ettei tilaisuudesta blogata. Se on ainoa ehto. Selitän sitten syyn siihenkin.

Sitä ennen toivoisin, että kuuntelisitte tämän kappaleen:

Henkel song - We together

Se on saksalaisen liima- ja laastitukkurin yhtiölaulu, joka sopii hyräiltäväksi aina kun yhtiön myymiä tuotteita käyttää. Sitä saa myös kuulema laulaa töissä, jos on yhtiön palveluksessa.

Ymmärrätte kyllä sitten kun kerron mihin se liittyy.

Kiitokset lisäksi Jay Dagalle orgoonigeneraattorista, jonka sain toissapäivänä. Luulen, että se on alkanut toimia. Muidenkin olisi syytä pistäytyä täällä:

Syyden Rienas

Ai niin. Haluaisin lisäksi vielä lähettää terveisiä Petri Keckmanille, joka on suuresti arvostamani videotaiteilija, vaikkakin harvan tuntema. Tsemppiä Petri! Petri Keckmanin tuotantoon voit tutustua täällä:

Petrin videot

Eipä täällä sen kummempaa. Jatkakaa. (Olen Tupsussa klo. 16-17 tänään, jos on kysyttävää.)