lauantaina, joulukuuta 10, 2005

Lauantain kokki-spesiaali

Heippa pupuset!

Tänään kokkinurkkauksessa vierailee Lager Liekki. Mmmm. Bon voyage!

Makaroni (sopii myös aloittaville kokeille)
Ainekset:makaronia (5pss/euro)
suolaa jos tykkää

Pistä tilkka vettä kattilaa ja se tulille. täytä vedenkeitin ja anna sillekki virtaa.

Tilkka kattilassa alkaa kuplia suurinpiirtein samaan aikaan sen vedenkeittimen kanssa, joten nakkaat vedenkeittimen sisällön kattilaan.

Kans täsä vaiheesa on oiva hetki nakata vähä suolaa veteen, sinne muuten sopii vielä paljo paremmin kasvis tai lihaliemi -neliö.

Sitte nakkaat vähä vajaa puoli pussia makaronia sekaa, sekota vähäsen, oota kaheksan minsaa ja sitte sen sihivelin läpi nakkaat nii että vesi mennee pois.

Huuhtele kuumalla veelleä . Makkeimmillaa ketkun kans, käy lisukkeeksi oikeestaan mihin ruokaan tahansa: kalapuikot, lihajauhomössö, potaatit, kananpalat mmmm. Vinkki: sopii nakata myös chiliä ja tippa öljyy, tulee vähä pinkeemmän makusta. Lagerin kokkikulmaan tullaan lisäämään sillon tällön uus resepti.

Lähde